Starters

Startende ondernemers komen we in alle lagen van de bevolking tegen. Echter, de adminstratieve rompslomp eromheen dat een bedrijf met zich meebrengt, wordt vaak onderschat.   Zodra u start met een onderneming krijgt u onder andere te maken met de belastingdienst. Het is dan belangrijk dat u het antwoord weet op de volgende vragen: – Ben ik ondernemer voor de btw? – Ben ik ondernemer voor de inkomstenbelasting? – Heb ik resultaat uit overige werkzaamheden of winst uit onderneming? – Wat wil de belastingdienst van mij weten? – Hoe doe ik aangifte omzetbelasting? Bij mij kunt u terecht met al uw vragen en natuurlijk verzorgen wij uw administratie graag.  

ZZP-ers

Het aantal ZZP-ers groeit dagelijks. Deze groep heeft het vaak moeilijk. Over het algemeen hebben ze geen administratieve en/of boekhoudkundige kennis en zijn ze niet kapitaalkrachtig genoeg voor een accountant. “Ik bel maar niet, want dat kost weer geld” is een kreet die ik regelmatig hoor. Alblasserwaard Administratie & Advies is een administratiekantoor dat naast de ondernemer staat. Voor een bescheiden bedrag per maand is uw administratie in vertrouwde handen en kunt u terecht met al uw vragen. Speciaal voor de ZZP-er zijn wij ’s avonds ook bereikbaar. Ablasserwaard Administraties & Advies, een zorg minder.