Wie is Alblasserwaard Administraties en Advies?

Alblasserwaard Administraties is te vinden in het dorp Sliedrecht in het hart van de Alblasserwaard. Het kantoor is in 2013 opgericht door Bram Waleboer.

Ik ben ruim 30 jaar hoofd administratie / financieel manager geweest in het bedrijfsleven, wat heel wat praktijkervaring met zich heeft meegebracht. De financiële crisis is ook mijn deur niet voorbijgegaan. In deze fase van mijn leven heb ik veel ervaring opgedaan en is mede aanzet geweest tot het volgen van de opleidingen budgetcoach en bewindvoerder. Ablasserwaard Administraties is vooral gericht op 'de kleine ondernemer' en particulieren

Ik werk vanuit de levensovertuiging die de christelijke normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan.

 

Hoe werkt Alblasserwaard Administraties en Advies?

 

De speerpunten van mij onderneming zijn:

 

  • Persoonlijke aandacht en sterke betrokkenheid bij de cliënt
  • Deskundigheid en professionaliteit
  • Betrouwbaarheid en integriteit 
  • Betaalbaar

 

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de ondernemer is waar wij sterk in. Het gaat niet alleen om cijfers maar de mens staat centraal.

 

Door een netwerk van specialisten blijf ik altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgeied. Ook maak ik gebruik van morderne online software, zodat we samen met de cliënt een maximale efficiency kunnen waarborgen.

 

Ik weet als geen ander wat het is om met vertrouwelijke informatie te werken. Integriteit is dan vanzelfspekend. Daar kunt u op vertrouwen! 

 

Veel ondernemers weten niet dat zij geen geregistreerde accountant nodig hebben voor hun jaarrekeningen of inkomstenbelasting. Hierdoor kunt u het nodige besparen en blijft het voor u betaalbaar.

 

Mij doelstelling?

Het ontzorgen van u als ondernemer op financieel administratief gebied, waardoor wij samen kunnen bouwen aan het succes van u als ondernemer en uw onderneming.

 

Spreekt dit u aan? Klik op de button voor een vrijblijvende kennismaking.