Budgetblokjes

Budgetcoaching
Een budgetcoach is een tijdelijke steun en toeverlaat voor mensen die het overzicht in hun financiële huishouding kwijt zijn. Een budgetcoach begeleidt mensen met budgetproblemen en stelt samen met de cliënt weer orde op zaken. 

 

thuisadministratie

Thuisadministratie
Ondersteuning in thuisadministratie is bedoeld voor mensen die door omstandigheden niet in staat zijn om zelf hun persoonlijke administratie te voeren. 

 

nabestaanden

Nabestaandenadministratie
Wij kunnen u alle administratieve zaken uit handen nemen zodat u de tijd kunt nemen om het verlies van een dierbare te verwerken.

 

bedrijven

Bedrijven
Financiele problemen bij de werknemer hebben hun weerslag op de werkvloer. Het ontstaan van ziekteverzuim, concentratieproblemen zijn signalen voor de werkgever.

 

zorginstelling

Zorginstellingen
Hebben uw bewoners moeite met het verzorgen van hun administratie? Wij kunnen uw bewoners helpen met het afhandelen van alle financiële en administratie zaken.

 

kerken

Kerken
Kerken en diaconieën worden steeds meer geconfronteerd met financiële problemen van hun leden. Voor professionele hulp bent u bij ons aan het juiste adres.

 

woningcorporaties

Woningcorporaties
In Nederland vinden er per jaar meer dan 5000 huisuitzettingen plaats. Dit heeft grote financiële gevolgen voor uw organisatie. Als woningbouwcorporatie kunt u dit VOORKOMEN door vroegtijdig een budgetcoach in te schakelen.